October 23, 2009

:: Malam Apresiasi Kecemerlangan Akademik::

Tarikh: 18 oktober 2009
Jam : 8.00 pm - 11.00 pm
Tempat : Dewan Sri Temenggung (Dst) Uitm Segamat Johor

Berlangsungnya satu lagi majlis makan malam bersama pelajar-pelajar dean list bersama pihak uitm ajuran majlis perwakilan (MPP) pelajar bersama pihak pengurusan kualiti (JPQ).
saya adalah antara orang yang hadir ;)
sebenarnya majlis ni dah berlangsung pada sem-sem yang lepas lagi tapi saya baru berpeluang pergi untuk sem ni,huhu..selalu nak pergi ada sahaja halangan tapi kali ni alhamdulillah dapat juga menghadirkan diri.terima kasih la pada cik marel dan kakak roomate yang ajak saya pergi ni.

Majlis ni agak menarik.acara bermula pukul 8 lebih dengan ucapan perasmian dari tetamu VVIP. kemudian kami dihiburkan dengan persembahan silat diikuti dengan persembahan tarian zapin.seronok jugak dapat tengok persembahan mereka, sekurang-kurangnya hilang juga stress sekejap fkir pasal kerja yang berlambak tu.yang lebih menarik makanan suadah dihidangkan di atas meja ;).so kami tak payah susah-susah pergi beratur amik makanan.kira dilayan macam tuan puteri.haha (perasan kejap,ah biar lar..lalala).

kemudian tiba masa untuk naik stage.untuk diberikan sijil kepada pelajar dean list.
gementar sebenarnya nak naik stage tu sebab semua orang akan pandang kita.huhu
tapi buat jer cam tak de pape,almaklumlah..bukan senang tau nak dapat naik stage tu.

dan akhirnya tiba masa yang dinanti,
acara mengambil foto.hehe
semua orang suka kan bab nie.termasuk lah saya (:
dari awal sampai hinnga lah habis acara asyik bergamba jer.
tapi saya tak lah amik banyak sangat foto.tukang jadi amik foto cukup la.
tu pun dorang dah panggil tuk join sama so kena la pose jugak an.heee..
eh terlupa nak beritahu saya datang ke majlis makan malam bersama 3 orang lagi clasmate saya..
mia, wanie dan fiza ;)

kesimpulannya majlis ni sesuai la tuk kami sebagai pelajar, yang sudah bertungkus lumus belajar dan selepas itu dihargai seperti ini. so lepas ni jangan lupa ikut serta majlis ini jikalau berpeluang ;)

ok lah selebihnya tengok lo foto dibawah :


sebelum dan semasa majlis bermula

kat mana-mana pun asyik bergamba saja..

saya bersama Si Sijil (:

ini ialah kad jemputan untuk majlis makan malam, cantik bukan ;)


ni beg yang kami dapat, dalamnya ade file diary 2010 , dan buku doa zikir harian

bersama clasmate marel(berbaju kuing), mi (berbaju merah), wanie berbaju biru) dan fiz (berbaju hijau)
en Ezan pun ade sama ;) (our lecture)

meriah kan ;)


RaRa : bersyukur...alhamdulillah

5 comments:

  1. tu la untungnya jdik student...still dihargai kn....
    ;)

    ReplyDelete
  2. wah akak DL eyy congrats sey!!
    bangga saye hehe

    ReplyDelete
  3. wah2, npe gmbr saya banyak plak di situ..hehe..
    comment marel pny gak, br je update.
    hee

    ReplyDelete

Nak cakap ape,cakap jer..