June 21, 2010

Happy memang happy tapi sedih pun ade jugak kot...


Penantian kedua akhirya telah diketahui.syukur alhamdulillah kerana berjaya menyambung pelajaran keperingkat ijazah ni.Perasaan gembira bercampur sedih la..Sape tak suka kan bila dapat kampus yang agak dekat dengan rumah ;) tapi kena berjauhan dengan tersayang ;(..tak suka lar..sedih taw...(T__T). Entah bila kite dapat jumpe kan sayang...sad,sad,sad..

Banyak perkara dah kena buat ni.kena aply sana,aply sini, isi borang itu, borang ini..buat medical check-up la.(teringat masa nak aply diploma dulu, pun macam ni la jugak..). sibuk sampi nak update blog pun tak sempat.tak pela..untuk kebaikan masa hadapan juge..




saya tak dapat kolej.sedih lagi...(T__T)kalau boleh saya nk duduk kolej sebab senang..yela..jadual kita belajar ni tak tentu masa.kalau kita duk rumah susah kalau kita kena datang kelas malam, test waktu malam ke or discussion ke..senang kata semua akan jadi susah.Tolong lah bagi saya kolej..( encik , sila lah tengok cgpa saya..weeee;) ). Nanti nak cuba aply sama-sama dengan dua orang rakan lagi..fbi dan zahara.eh betul ke nama die ek?


ok.saya dapat Uitm Merbok, Kampus Sg.Petani.weee..kira ni kampus baru untuk life saya sebagai student degree,insyALLLAh..nervous la sebenarya sebab kita tak biasa tempat ni..ramai kawan fakulti dapat kat kampus puncak perdana.Tahniah ey..;).. 














sekarang ni nak mula buat persediaan.ade sape-sape tak yang memang study kt uitm merbok kedah, boleh la calling-calling saya ey..saya perlukan bantuan anda.terima kasih..


saya perlu  lebih berusaha.insyALLAH..semoga ALLAH mempermudahkan segalanya..Amin..


RaRa : kesibukan melanda diri .

Photobucket

10 comments:

  1. ubi & syuq : both of u..thank you ;)

    ReplyDelete
  2. congratz..tapi, pelik bila kolej tak disediakan.. u ni 1st year student laa kan?

    ReplyDelete
  3. eisya : first year student tuk dgree,,dgree mmg smua tak dpt kn..sedih la..

    ReplyDelete
  4. dude, akhirnya kamu dpt kedah jugak an.....

    gonna misz u dear!

    ReplyDelete
  5. cik farah ain, jemput ke blog sy..amek award.
    :)

    ReplyDelete
  6. mareal : yup.smbg kt tmpt sndri pulk.mish u too ;)

    ubi ;ok nti sy amik k

    ReplyDelete

Nak cakap ape,cakap jer..