October 10, 2009

Hari BerGambar

lepas abis kelas pukul 8 tu,disebabkan aku && groupmate-->marel,fatin nazira/tin2 dan fatin/fbi dah tak tahu nak buat ape..(padahal hari khamis luseny ade test,hoho)
kami pun secara suka-suka amik gamba.dah macam sesi fotogarfi dah haritu.
banyak pose kami buat,ecehceh (:


gamba-gamba sila buktikan :

marel(berbaju hitam), fatin nazira(berbaju kotak0kotak coklat), fatin(berbaju coklat)
aku??mesti dah tahu an..

kami suka bergambar :)


ni dalam kelas di sri laksamana.(sl120)

sementara nak tunggu masuk lab omega.lihat tudung mereka same kan..

RaRa : gila bergambar.haha

4 comments:

  1. Salam sejahtera,

    Kami ingin mengajak anda menyertai komuniti blogger dari serata tanahair untuk mempromosikan blog anda di laman web kami.

    Click pada butang 'Tutorial' untuk mengetahui cara menggunakannya. Pendaftaran adalah PERCUMA!

    Daftar sekarang: Blogger Malaysia [Blogger's Meeting Point]

    Malaysia Boleh!

    ReplyDelete
  2. wah wah, boleh jadi model ini mcm.
    :DD

    ReplyDelete
  3. rara to dobot :
    ley jer...
    tp kna byr la
    ahaks


    rara to dania :
    tengs ;)

    ReplyDelete

Nak cakap ape,cakap jer..